Jasmine Massage
Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage

De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere oosterse therapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor de ontvanger. De vastzittende spieren worden losgemaakt en er wordt druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam. De massage heeft een positief effect op stijve spieren en gewrichten, rug- en nekklachten, chronische vermoeidheid, vastzittende gewrichten en het stimuleert de bloedsomloop.  

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Voetmassage

ze worden dagelijks als slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om je voeten af en toe onder handen te laten nemen. Bij deze massage worden de drukpunten op de voeten gestimuleerd. Deze drukpunten corresponderen o.a. met spieren, gewrichten, organen en andere delen van de mens.

Rug, nek- en schoudermassage

Uit ervaringen van klanten blijkt dat de rug-, nek- en schoudermassage een ideale massage is voor het onderhoud van het lichaam. De massage concentreert zich op de spanningspunten van het hoofd, de nek en de schouders. Uitermate geschikt wanneer u last heeft van spanningshoofdpijn. 

 ©2016 Jasmine Massage Dordrecht - Alle prijzen onder voorbehoud en inclusief BTW.